rennenmetcees.nl, natuurlijk en gezond hardlopen
 
Vincent van den Bijlaard

Vincent van den Bijlaard

Op vrijdagavond 30 augustus 2013 heeft Vincent van den Bijlaard (docent aan de UVA en het Sweelink conservatorium, briljant dirigent, skiër maar vooral rénner) voor het eerst in zijn leven een halve marathon PIJNVRIJ gerénd. En wel op een bijzondere manier.

 

Vincent houdt niet van massa-evenementen, vreemd voor een dirigent?!?!? Daarom heeft hij deze 21 kilometer in z’n eentje volbracht. Ik kan het wéten want ik fietste met Vincent mee. Zijn eindtijd was 2uur en 15 minuten en volledig pijnvrij dus!  En achteraf geen stijf gevoel in de spieren en de rest van het lichaam. De volgende dag stond hij dan ook weer vrolijk en fris op, klaar voor het volgende trainingsrondje.

Deze halve marathon is echter niet aan iedereen ongemerkt voorbij gegaan. Ingrid en Hans de Bruijne stonden aan de finish, bij de Pelikaan met bloemen klaar. Trots op zijn prestatie en enigszins verlegen glunderend nam Vincent de rozen in ontvangst. Niks mis mee… na zo’n geweldige prestatie.

Gefeliciteerd Vincent!

 Terug
Geplaatst: 09-03-2015 17:36:37

Reacties

Heck of a job there, it abosultely helps me out.

Heck of a job there, it abosultely helps me out.27-06-2016 16:33

Thanks for posting about this. I often make salad in a Tupperware, but this presents so much better! I do have one question: what do you do about the dressing? For in a jar Overnight Oats, I just throw in whatever I have on hand, plus oats. Some of my favorites: chia seeds, shredded coconut, sunflower seeds and cr!seiniaTravsl Spot recently posted..

Thanks for posting about this. I often make salad 25-06-2016 22:52

Reactieformulier