rennenmetcees.nl, natuurlijk en gezond hardlopen
 
100% individuele aandacht

Privéles

Ben je herstellende van een blessure of een bevalling? Wil je weer gaan hardlopen na een burn-out of ziekte? Of start je met hardlopen omdat je wilt afvallen of stoppen met roken?

Er zijn tal van redenen denkbaar waarom hardlopen in een groep voor jou niet ideaal is. Het kan ook zijn dat je de basisbeginselen van hardlopen zonder blessure eerst goed onder de knie wilt krijgen, vóórdat je met een groep wilt rennen. In al die gevallen is privéles een aanrader! 

Dit mag u verwachten van een privéles
Je krijgt in ieder geval: 

  • Introductie in de theorie van biomechanish hardlopen
  • Technieken voor warming-up en cooling-down
  • Analyse van de huidige lichaamshouding tijdens het hardlopen
  • Correctie naar de juiste houding voor biomechanisch hardlopen
  • Tips voor sneller hardlopen, zónder spierbelasting.

Tijdens de les heb je  de onverdeelde aandacht van de instructeur. Hierdoor word je in één les getraind naar de correcte houding, pasfrequentie en -tempo. Je zult gegarandeerd minder blessures ervaren tijdens het hardlopen. Een privéles is bedoeld jou  alleen, maar je  mag ook een vriend(in)/hardloop-partner meenemen. Vanaf 3 personen of meer zijn er groepsarrangementen beschikbaar. 

Kosten en tijd
De privéles start op een afgesproken tijd en plaats binnen de Zaanstreek en duurt maximaal anderhalf uur. De kosten voor een privéles bedragen €40,00 voor jou alleen of €65,00 voor 2 personen. Je kunt je hier aanmelden voor een privéles

Rén-coaching: meerdere privélessen
Wil je voor langere tijd privéles? Dan is rén-coaching voor jou een goed alternatief. Hardloop-coaching bestaat uit een serie van 5 privélessen van één uur, onder deskundige begeleiding. Vanuit onze startlocatie De Pelikaan in Krommenie, ga je han naar een persoonlijk schema, dat op maat wordt aangepast. Een individueel hardloop-coachings traject, inclusief adviezen en schema's, kost €180,00 (alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW). Je kunt je hier aanmelden voor rén-coaching.


Bankrekening(IBAN): NL61 INGB 0684 5470 31 t.n.v. C.J.R.M. Sistermans Krommenie.