rennenmetcees.nl, natuurlijk en gezond hardlopen
 

Voor wie?

Van iedereen


Beginners.

Voor beginners is dit de gelegenheid om gezond te gaan bewegen. De groepen zijn klein, maximaal 10 personen zodat veel individuele aandacht is gegarandeerd. Er wordt naar je geluisterd en je wordt geobserveerd. Daardoor krijg je oefeningen en tips op maat. Al na een paar lessen merk je het effect. Je bent bezig met je hardlooptechniek waardoor afstand en tijd onbelangrijk zijn geworden. Kwam je om af te vallen? Je denkt er niet meer aan en het afvallen gaat ongemerkt. Je voelt je fitter dan ooit. Je lichaam krijgt een rechte houding waardoor anderen je zien staan.

Je kunt beginnen met een introductieles dinsdag, donderdag, in het weekend of tijdens de schoolvakanties. Tijdens deze lessen zijn er geen andere hardlopers dus kun je je vollédig concentreren op je nieuwe techniek. 

Daarna kun je meestal direct toetreden tot een loopgroep(eerste les is gratis) of zelf verder.

Rén je liever alleen of met z'n tweeën dan kun je zelfs privéles volgen

Meld je hier direct aan!


Ervaren hardlopers.

Heb je al veel ervaring en een goede conditie? En lukt het maar niet om sneller te worden of van je eeuwig terugkerende pijntjes en blessures af te komen?

DAN WORDT HET HOOG TIJD OM AAN JE TECHNIEK TE GAAN SLEUTELEN.

Details.

Meld je hier direct aan en volg een introductieles.


Geblesseerden.

Blessures ontstaan door het belasten/overbelasten van spieren, pezen en gewrichten. Bij de therapie leer je biomechanisch hardlopen, tijdens een zeer intensief arrangement. Je blessures verdwijnen en komen nooit meer terug.

Details.

Meld je hier direct aan!

Volgende pagina